Make each other great!

I helgen dukket det opp ett minne på facebook. Et blogginnlegg jeg skrev i fjor på denne tiden, som jeg kalte Stronger together. Et innlegg om det å spille hverandre gode, gjøre hverandre sterkere. For meg så handler treningen nettopp om det. Ja, Hanne og jeg kan ha «interne» konkurranser, som hun stort sett slår meg i 😉 Det er allikevel ikke det viktigste i vår trening, det viktigste er det å dele ekte treningsglede. Det å kunne være oppriktig glad fordi den andre når noen mål, setter nye perser. Heie på hverandre.

Det samme har jeg funnet i klatringen. Det er et utrolig godt miljø, hvor vi heier på hverandre oppover i veggen. Crossfit, for et samspill. OCR løp, samspill, god stemning i løypa og folk som hjelper hverandre og drar hverandre opp hinder. Ekte treningsglede.

Vi har ulike ting vi er gode på, men det betyr ikke at vi ikke kan trene sammen. Tiltross for at Frank har en kondis som er milevis unna min, så er vi på løpetur sammen, eller løper trappeintervaller. Man trenger ikke være like rask, like sterk, like smidig for å trene og ha det gøy sammen. Spill hverandre gode, og bruk den andres styrker til å pushe egne grenser og bli bedre.

Jeg sørger for å omgi meg med mennesker som pusher meg, utfordrer meg, får meg til å le, gjør meg bedre og gjør med glad. Heldigvis så har jeg flere av dem i livet mitt ❤

Tusen takk for at vi kan dele ekte treningsglede og gjøre hverandre bedre ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s