Gjennomtrent dag 1

I dag ble det oppstart på nytt program. Jeg valgte å kjøre i gang med Gjennomtrent, som jeg har tenkt på lenge. Føles bra å følge et program igjen. Den siste tiden har jeg stort sett kjørt en 2-splitt, med to dager overkropp, og to dager underkropp. Nå blir det fire fullkroppsøkter i uken, det blir spennende. I dag var det blant annet cluster sett i både knebøy og pullups. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men #bøyergøy!!

En som også synes bøy er gøy om dagen, er Frank. Han bestemte seg for å teste maks i dag, og det etter en litt vel lang innledende runde:
1×5 60kg
1×5 100kg
2×5 130kg
1×7 150 kg
1×1 160 kg
Før han gikk på 165kg og perset. Rått!!


Det er luksus å ha så mye tid sammen nå som Frank har lagt skøytene på hylla. Etter trening i dag har vi kost oss med VM i friidrett på tv, kan ikke huske sist vi hadde en lørdag uten noen spesielle planer, deilig.

God lørdag ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s