Where the magic happens!

Dette blir siste uken med «Heidi gjør som hun vil på trening». Jeg har kjøpt treningsprogrammet «Gjennomtrent«, og kommer til å starte opp med det neste uke. I tillegg vil jeg forsøke å ha 1-2 løpeøkter i uken og en dag med klatring, som har blitt min nye lidenskap. Tiltross for høydeskrekk, pusher jeg meg selv oppover veggen. Det er sinnsykt skummelt, veggene er 10-12 meter, og ja jeg klatrer til topps. Veldig gøy å kunne gjøre noe sammen med Frank og andre venner. Det er sosialt, god trening av styrke, og for min del trening av hodet. Det sies at magien skapes på utsiden av komfortsonen.

I dag ble det følgende overkroppsøkt:

A1 Push press 3×8
A2 Stående roing 3×8

B1 Brystpress m/hantler 3×8
B2 Pushups 3×8

C1 Sittende skulderpress 3×10-12
C2 En arms sidehev 3×10-12

D1 Bicepscurl 3×10
D2 Tricepspress m/tau i kabel 3×12-15

E Pullups 4×6

F 3×25 «Plankegynging med beina i strikk og underarm på kasse/benk». Du kan se en snutt fra tidligere av øvelsen her.

Trenger du tips til utetrening kan du lese en artikkel jeg har skrevet for Bara Sportswear her.

Ha en fortsatt fin uke, og hvorfor ikke gjøre noe som pusher deg litt ut av komfortsonen ❤

Rabattkoden heidi15 gir deg 15% på ditt kjøp hos Bara Sportswear.
//Sponset innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s