Lift that shit!

Det er ingen tvil om at det å trene strukturert, og følge et program som er tilpasset meg og mine mål har gitt meg mye. Det er Jon som tidligere har satt opp mine programmer, og med hjelp fra han har jeg gjennomført følgende løft:

Knebøy: 92,5 kg
Markløft: 122,5 kg
Pullups: 15 repetisjoner
Pullups m/vekt: 1 repetisjon med 18,75 kg
Pullups m/vekt: 4 repetisjoner med 10 kg
Skulderpress m/stang: 40kg

Jeg har også rodd uante mengder på romaskinen, med innlagte dips, kettlebell swing, pushups osv. Svetten har silt, og det har vært gøy. Programmene har hele tiden vært inspirert av crossfit.

Jon flyttet tilbake til USA igjen rett før jul, og det siste halve året har jeg trent det jeg har hatt lyst til. Jeg har satt opp en del økter selv, Hanne har satt opp noen økter. En del økter har jeg funnet på andre blogger, instagram, crossfit sider osv. Det har vært gøy, men jeg kjenner at jeg må i gang med et program igjen. I dag testet jeg maks i markløft, og dro opp 110 kg, skulle kanskje klart 112,5 kg også, men det var blytungt. Du kan se løftet her.

Dagens økt så slik ut:
W2H markløft (jobbet meg opp til 110kg)
4×5 markløft
4×8 per bein utfall bakover fra step i smith maskin
3×10+5 booty builder
Kjør først 10 vanlige reps med 1 sek hold på topp og avslutt settet med 5 kortreps (halve reps, fra midten og opp)

4×12 per bein ettbeins markløft m/kettlebell

A1 3×8 rygghev m/vektskive
A2 3×8 rygghev u/vektskive
(kjøres som supersett, uten pause imellom)

3×10 toes to bar
3×10 per bein av denne øvelsen

I morgen er det mandag, og det blir klatring igjen. Både Frank og jeg har investert i eget utstyr, og skal ta sikringskurs. Det blir kjempe gøy. Jeg skal i tenkeboksen når det gjelder styrkeprogram, men lurer veldig på å starte opp med «Gjennomtrent«, som er satt opp av Martin Norum, Benjamin Christensen og Lotte Oxholm. Tror det kunne passet meg perfekt.

Ha en nydelig søndag ❤

Topp og tights fra Bara Sportswear
//Sponset innhold//

2 tanker på “Lift that shit!

  1. Blir spennende å se hvilket program du velger. Jeg har nettopp kjøpt Gjennomtrent, og synes det virker lovende. Første økt i morgen 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s