Bootcamp Hønefoss!

Idag har vært en utrolig morsom dag. Vi var fire venninner som tok en liten roadtrip til Hønefoss idag, for å leke oss. Her finner du nemlig Bootcamp Hønefoss, som er en super treningspark for oss som er glad i OCR-løp. Banen er åpen for alle. Vi hadde med oss lunsj og koste oss i sola. På veien hjem ble det et velfortjent softis stopp. Jeg lar bildene tale for seg. Lekeplass for voksne kan være ganske gøy. Tusen takk for en herlig dag, Hanne, Hege og Ingeborg ❤

 

#girlpower ❤

Ha en nydelig lørdag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s