Monkey monday!

Idag har vi lekt apekatter igjen. Forrige uke prøvde jeg klatring for første gang, og synes det var sinnsykt gøy. Idag var vi en herlig liten gjeng igjen. David som jeg jobber sammen med, hans datter Claire, min venninne Hege, og denne gangen ble også Frank med. Frank ble hekta med engang, og synes også det var kjempegøy. Vipps så hadde vi klatret i nesten tre timer, med mye latter og moro sammen.

Målet mitt nå må være å bli like god til å klatre som David og Claire, og klare denne tøffe ruta som Claire klatret som en apekatt oppover idag. Imponerende!

Jeg sier meg fornøyd med at jeg idag klarte mye bedre enn sist å holde meg til fargen i ruta jeg skulle følge, og ikke jukse for mye å bruke flere ruter på veien til toppen. Beina ble også brukt mer flittig enn sist.

Definitivt en herlig monkey monday med denne flotte gjengen ❤

God mandag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s