En litt annerledes dag!

Dagen i dag har vært litt rar og trist. Frank har lenge vært i tenkeboksen i forhold til videre skøytesatsning kommende sesong, og i dag tok han en avgjørelse. Det blir ikke mer skøyter. Det er selvfølgelig en vanskelig avgjørelse å ta, og Frank sier det egentlig best selv. Du kan lese hans tanker om det å legge opp her. Jeg er så ufattelig stolt av Frank. Jeg kjenner ingen med vilje som han, som har så rå styrke både fysisk og psykisk! Du vil alltid være min største inspirasjon og motivasjon ❤

Planen i dag var at Frank og jeg skulle være med noen venner og kollegaer av meg å prøve klatring for første gang. Jeg sliter med høydeskrekk, og har lenge tenkt at klatring kanskje kan hjelpe meg. Både Frank og jeg har jo som mål å teste ut noen litt mer utfordrende fjelltopper etter hvert. Frank ble derimot ikke med i dag, det ble rett og slett litt for mange tanke og følelser. Han ble derfor hjemme, så en film og slappet av på sofaen, velfortjent.

Jeg dro derimot på klatring, og vet dere hva – det var som om høydeskrekken var borte, i alle fall nesten. Jeg klatret opp 12 meter høye vegger, til og med en rute hvor veggen gikk utover, fytti, for en mestringsfølelse å komme til toppen. Jeg ble rett og slett litt hekta, dette var super gøy. Det skader jo ikke å være sterk i armene, men jeg må øve mer på å bruke beina. Min kollega David som tok oss med, har klatret mye og løp jo nærmest oppover veggen som en fjær, imponerende. Jeg skal definitivt klatre igjen. Og ja, armene mine var helt kjørt og pumpa, blodårene tøyt frem.

Husk forresten at rabattkoden heidi15 gir deg 15% avslag på ditt kjøp hos Bara Sportswear. Det er sluppet en ny tights denne uka; Cherry, som kom i posten til meg i dag. Jeg gleder meg allerede til trening i ny tights i morgen.

Ha en nydelig onsdag ❤

//Sponset innhold//

 

2 tanker på “En litt annerledes dag!

  1. Godt jobba. Klatring er super trening, som ikke føles som trening. Neste gang får du glemme hvor sykt sterk du er i overkroppen så beina får kjørt seg litt 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s