Syrefest med Frank!

Mange av dere får kanskje assosiasjoner til 90-tallets raveparties, når dere leser overskriften, men det er absolutt ikke en sånn type syrefest Frank og jeg vært på. Vi har løpt trappeintervaller i hoppbakken. Det som gikk oppi hodet mitt var absolutt ikke ravemusikk, men Hkeem/Temur, you know the words… Fy f…..fy fy f…

Frank sa han skulle løpe 3×12 minutter, med cirka 5 minutter aktiv pause. Ja, kjør på du sa jeg, det orker ikke jeg. Men vet dere hva, jeg orket. Det ble ikke like mange drag opp og ned som Frank, og mot slutten løftet jeg vel nesten beina med armene opp de siste trappetrinnene, men jeg gjennomførte.

Det som er mer bekrymringsverdig, er pusten min. Jeg fikk pollenallergi i fjor i voksen alder, og i år har det bare blitt verre. Det er spesielt kondisjonsøkter som er et slit, og det høres ut som om jeg har astma. Etter økten går jeg og tørrhoster, det blir en tur til legen igjen hvis dette ikke gir seg. Jeg vet at formen min ikke er så dårlig. Anyway, det ble en bra økt, tiltross for en noe tung pust. Det er alltid gøy når vi får til å trene sammen Frank ❤

Ha en strålende ny uke ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s