Ut av dvalen!

Når man ikke er vant til å feste, så tar det tid å komme seg. Det skjer sånn cirka en gang i året at jeg tar meg en fest, og i helgen feiret vi Frank med huset fullt av venner. Utrolig hyggelig kveld, og det ble selvfølgelig pullupsparty i trappa. Jeg ble som alltid slått av Hanne. Du kan se en filmsnutt av galskapen her. Jeg som trodde det rosa håret skulle gi meg superpower. Haha.

Det ble ingen trening på søndag, og ingen trening i går. Migrene og dårlig form, påført av meg selv. Synes allikevel skikkelig synd på meg selv. I dag var kroppen endelig klar for en økt igjen. Det ble bein. Konsentrasjonen er på topp… #løftetryne

W2H knebøy

Knebøy 5×5

Bulgarsk utfall 4×8 per bein m/hantler
Bulgarsk utfall 1xmaks per bein u/hantler

Gående utfall 3×10 per bein m/hantler

A1) Step up 3×10 per bein m/hantler
A2) Side squats m/ strikk 3×20 (10 til høyre og 10 til venstre )

4×8 toes to bar

Finisher 3 runder:
20 skøytehopp (10 til hver side)
10 thrusters

Jeg fikk litt dårlig stilkarakter på skøytehoppene av Frank sist, så da måtte jeg forsøkte igjen, etter noen gode tips og råd fra eksperten selv.

God tirsdag ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s