Let’s do this shit!

Noen dager… idag hadde jeg vondt i vilja. Etter 2 reps, ja reps ikke sett, vurderte jeg å droppe hele økta. Etter første supersett hadde jeg litt mindre vondt i vilja, og innen økta var over var jeg enig med meg selv. Jeg elsker dette! Jeg elsker å trene! Jeg har tilogmed begynt å like bein,- og rumpetrening. Dagens økt ble dritbra og er inspirert av søte Christine, hennes versjon av økten finner du her. Digg.

A1) Sumo Markløft 4 x 12
A2) Goblet squats 4 x 15B1) Utfall bakover – 4 x 20 (10 per bein)
B2) Side squats m/strikk – 4 x 20 (10 til høyre og 10 til venstre)C1) Good mornings 4×15 med strikk rett over knærne
C2) Kickback m/strikk 4×20 reps pr bein

D1) Gående utfall 4×20 skritt
D2) Ettbeins markløft med kettlebells 4×15 reps per bein

Avsluttet med følgende
4×20 kettlebellswing
4×20 skøytehopp (10 til hver side) – er jo tross alt gift med en skøyteløper😉
Denne finner du på min instagramkonto heiditindvik

Fikk trykt inn noen pullups også selvfølgelig 😉

For å feire dagens økt, snart helg og bursdagsfest for verdens beste Frank med huset fullt av venner, så slenger jeg med en belfie 😉 Herregud jenter, dette er kompliserte greier, vred jo nesten ryggen ut av ledd haha 😉

God torsdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s