Powersøndag!

Det ble ikke Tough Viking som planlagt, men utrolig gøy å følge alle dere råskinn som har gjennomført igår. Jeg kjenner det kribler i hele kroppen, og gleder meg nå ennå mer til Toughest i september med Hanne. Igår ble det shopping, lunsj og trening med min venninne Hege. Utrolig koselig. Vi har begge vært forkjøla, så økten føltes ut som en løpetur i sone 5. Jeg fikk makspuls i første sett med knebøy, puhhh, tror derfor det var riktig av meg å ikke løpe i gjørme, vann og 7 grader igår 😉

Av en eller annen merkelig grunn, så blir alltid min pollenallergi verre når det regner og/eller er fuktig luft ute, så idag så øynene mine ut som to hovne tomater. Og ja, jeg tar allergimedisinen min hver dag 😉 og øyedråper. Skal faktisk prøve en ny allergimedisin, så får vi håpe at kanskje den kan fungere litt bedre. Det ble uansett en bra økt idag med Hege og Frank, er alltid gøy å trene sammen ❤

Jeg klarte igjen 6 reps på 100 kg i markløft, neste mål må bli 10 reps på 100 kg. Forsøkte meg også på sumomark for første gang. Jeg har alltid fokusert på «vanlig» markløft, men etter noen instruksjoner fra Hanne forrige uke, så skal jeg definitivt jobbe litt med sumomark fremover. Det føles lettere, da man står breiere, og dermed løfter i en kortere bane, selv for meg meg lange bein og armer.

Frank hadde også markløft på programmet idag. Ren styrketrening er ikke en stor del av en allroundskøyteløpers treningshverdag. Lange kondisjonsøkter på sykkel, rulleskøyter og sklibrett er det han gjør mest av nå i sommersesongen. Styrke gjør han ca. en dag i uka. Idag løftet han 5 repetisjoner på 150 kg, og 3 repetisjoner på 160 kg, og det etter flere sett på noe lettere vekter. Det er så imponerende. I tillegg har han tidligere hatt brudd i ryggen og tre prolapser – #beastmode.

Jeg kjører på med styrke imorgen også, så satser jeg heller på noen løpeturer på vakre Vis i Kroatia.

Håper alle har en fin pinse ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s