Avgjørelsen er tatt!

Det blir ikke Tough Viking på meg i år. Formen er egentlig grei, men jeg er fortsatt veldig tett. Det er meldt regn/tåke og 7 grader på lørdag, jeg vil faktisk ikke risikere å bli ennå mer syk, da vi starter ferie neste uke. Man blir ganske kald og våt på disse løpene;) Mine sommerforkjølelser har hatt en lei tendens til å gå over i bihulebetennelse eller bronkitt, det tar jeg ikke sjansen på nå. Den satt langt inne, har sikkert ombestemt meg 1000 ganger inni hodet. Jeg har selvfølgelig ufattelig lyst til å løpe, elsker gjørme, tøffe hinder og mestringsfølelsen etterpå. Men, man kan ikke få alt man vil her i livet, og dette er et luksusproblem.

Nå blir det ferie, det betyr at jeg ikke skal følge noe som helst program. I juli blir det oppstart på nytt program fra Jon, hvor fokus blir Toughest 2 september. Da skal jeg løpe sammen med Hanne, killer chicks all the way. Det er mye morsommere å løpe sammen med noen på slike løp, gire og backe hverandre gjennom løypa.

I dag har jeg trent lett på overkropp, blir så rastløs når jeg ikke får trent. Fy flate så heldig jeg er som er frisk, kan trene som jeg vil, og pushe kroppen. Det er noe å sette pris på det. Tenk på alle dem som så gjerne skulle trent, beveget seg, men som av en eller annen grunn, ikke har mulighet. Det tenker jeg ofte på!

God torsdag, snart er det helg igjen – og for min del FERIE ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s