Blå lykke i posten!

Etter en nesten pollenfri helg på hytta i vakre Valdres, var det et sjokk å komme hjem igjen. Jeg var iallefall sikker på jeg hadde fått pollensjokk. Idag må jeg vel innse at det ikke kun er pollen, men en sommerforkjølelse, perfekt oppladning til Tough Viking førstkommende lørdag – NOT. Planen var en løpetur etter jobb idag. Det fristet ekstra mye da det både lå nye hodetelefoner, AfterShokz Trekz Titanium, og genser fra Bara Sportswear i postkassen. Alt i min favorittfarge; blå.

Jeg måtte allikevel nøye meg med en 50 meters jogg, bare for å teste hvordan hodetelefonene satt. Og ja, det var litt flaut da naboen skulle gå tur med hunden, og der sto jeg i skogkanten for å ta bilder av meg selv – oh my, jaja.

Hodetelefonene satt veldig godt. De er trådløse, og er perfekte til trening utendørs. Jeg løper vanligvis uten musikk på øret, fordi jeg liker å høre omgivelsene rundt meg. AfterShokz Trekz Titanium sitter ikke fast direkte i øret, lyden kommer inn via kinnbeinet og du kan fortsatt høre det som foregår rundt deg. Du får dem i fire farger, jeg måtte selvfølgelig velge blå. Du kan lese en test av dem her. Jeg må også si at det er svært lite lyd som siver ut fra hodetelefonene, nesten ikke noe mer enn vanlige hodetelefoner man har på ørene.

Jeg får smøre meg med tålmodighet, og håpe på at nesa og formen klarner opp før helgen. Idag ble det sofaen på meg.

Husk at du fortsatt får 20% rabatt på ditt kjøp hos Bara Sportswear med rabattkoden heidi20.

God tirsdag ❤

//Sponset innhold//

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s