Back issues…

Nei, jeg har ikke skadet ryggen, men vært på shopping. Igår var mamma og jeg på bytur, det er alltid så koselig. Skravling, titting i butikker, etterfulgt av middag som pappa disket opp med på kvelden. Familiekos ❤ Men, tilbake til rygg problemene. Ryggen har vokst, det henger selvfølgelig blant annet sammen med min forkjærlighet for pullups. Når man da skal prøve klær, og spesielt bluser som ikke har noe stretch, så kommer problemene. Bikini, samme problemet. Har ingenting å fylle i foran, det har treningen sørget for haha, men ryggen er brei, så da må man opp en størrelse, eller finne noe med knyting bak. Oh my, ler så jeg dauer av nummer 3 og 4 i 10 fit-girl problems. Noen som kjenner seg igjen?

Utrolig nok fant jeg tilslutt en bluse som passet, den ble litt bredere rundt livet enn jeg hadde tenkt, men den passet iallefall over ryggen. Jeg fant tilogmed en bikini, med padding haha. Det ble også en ny sports-bh, kjole med stretch og åpen rygg, digge jeans og hoodie. Når jeg ikke går i treningsklær så går det mye i jeans, sneakers og comfy topper.

// Jeans/bikini/sports-bh fra H&M //
// Kjole og bluse fra Gina Tricot //
// Kort hoodie fra Bik Bok //

 

Tiltross for noen back issues, så er jeg igrunn fornøyd med ryggen min. Idag ble det faktisk 12 pullups på trening. Fordelen med denne ryggen er at den lar meg gjøre det jeg elsker, løfte tungt og ta mange pullups ❤

God søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s