Hipp hurra for bloggen!

I dag er det to år siden jeg startet blogg. Treningsblogg, i et hav av andre treningsblogger. Det jeg ønsket var å motivere andre til å trene. Frank sa engang til meg, at han kan sende en Heidi på trening, og få igjen en annen. Høres kanskje litt rart ut, men hva trening gjør med deg både psykisk og fysisk, det er ganske rått. Det er verdens beste medisin!

Min lille blogg, har motivert, og min instagramkonto har vokst. Det første året kapret jeg 2000 følgere på instagram, nå nærmer jeg meg 6000 følgere, det er faktisk nesten litt skummelt. Det har vært mer enn 21000 visninger på bloggen min i 2016, og de første fire månedene av 2017 har jeg allerede hatt 10000 visninger. Det er selvfølgelig mest trafikk, de dagene jeg poster innlegg, men jeg ser at det nå også er trafikk utenom dagene med nye innlegg. Bloggen er langt fra stor, men så lenge jeg har lesere, og jeg får tilbakemeldinger på at dere synes bloggen min er interessant, ja da fortsetter jeg.

I tillegg har jeg blitt sponset, to fantastisk digge tightser har jeg fått i posten fra Bara Sportswear. Du kan fremdeles benytte deg av koden «heidi20» for å få 20% rabatt på hele din ordre i nettbutikken. Ett av mine mest leste innlegg, handlet også om tights, du kan lese mer her.

Tusen takk til alle som følger meg både på instagram og blogg. Jeg setter uendelig stor pris på dere. Flere av dere, føler jeg faktisk at jeg kjenner litt, gjennom alle meldinger og hilsener vi sender til hverandre. Dere er en fantastisk gjeng #girlpower – you know who you are ❤ Det er ei jente som imponerer meg litt mer enn alle andre, du kan følge henne her. Marita kjemper mot sykdommen MS. Vi har hatt kontakt via meldinger, og hun har virkelig et hjerte av gull. Da jeg skulle løpe Holmestrand Maraton fikk jeg melding fra Marita, med disse ordene «pain is temporary, quitting lasts forever». Er det noen som ikke gir seg, så er det denne jenta. Det handler om å ikke gi opp, det handler om å ta vare på kroppen, vi lever bare en gang ❤

//Sponset Innhold//

3 tanker på “Hipp hurra for bloggen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s