It wasn’t always easy!

Dette er ikke et dypt innlegg om livet, som overskriften kanskje skulle tilsi. Jeg snakker om pullups. Selvfølgelig. Min favorittøvelse over alle øvelser. Stadig får jeg høre; «det kan du si, det er jo så lett for deg». Vel, det var ikke alltid lett. Jeg har faktisk snart jobbet i tre år for å komme dit jeg er idag. Jeg startet først med bare å henge i topposisjon, det tok vel tre sekunder før jeg ramlet ned. Deretter over på strikk. Først chins, og etter et halvt år begynte jeg å øve meg på pullups. Poenget mitt, jeg våknet ikke opp en dag, og klarte 15 pullups. Jeg har jobbet beinhardt for å komme dit. Det finnes ingen mirakelkur. Det er alltid rom for forbedring, man kan alltid jobbe mot å klare en repetisjon ekstra, forbedre teknikk også videre. Det er det som er så fantastisk med kroppen, den klarer ufattelig mye, bare man er villig til å jobbe for det.

Jeg har fortsatt mye å lære, spesielt på teknikk. Min venninne Hanne, har en helt råååå pullupsteknikk, det er rett og slett vakkert å se på. Min store pullupsinspirasjon. Bare se her. Har du lyst til å lære deg pullps? Skaff deg en doorgym, eller finn deg et tre, dersom du ikke har tilgang til treningssenter. Kjøp en strikk og start der. You can do it!

På min instagramkonto heiditindvik, kan du se noen av mine første forsøk på chins/pullups. Som sagt; it wasn’t always easy!

God torsdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s