Focus on your goals, and never give up!

Denne uka har jeg slitt med migrene. Mandag måtte jeg gå hjem fra jobb, tirsdag var heller ikke helt toppers, men jeg fikk gjennomført 45 minutter i sone 1 på mølla. Onsdag ble det en hard 4×4 økt, og på kvelden kom migrenen snikende igjen. Idag følte jeg meg nesten litt rusa, migrenetablettene gjør meg ganske susete i hodet, og trøtt. Etter jobb vurderte jeg å dra hjem, men bestemte meg for å gjennomføre 45 minutter i sone 1, avsluttet med 10 stigningsløp, opp til farten jeg forhåpentligvis skal holde neste lørdag. Det gikk fint. I tillegg ble det noen lette styrkeøvelser på overkropp. Jeg føler at formen er på vei oppover igjen.

Etter lørdagens blogginnlegg, hvor ting ikke gikk helt etter planen på min 5km test, har jeg tenkt mye, men jeg skal ikke gi meg. Jeg skal løpe 1 april, gi alt jeg har, for en ny pers. Kanskje målet om å flytte tiden min to minutter, med tre måneders forberedelse, og kun tre løpeøkter i uka var litt hårete? Det vil tida vise. Jeg har gjort jobben, grunnlaget er lagt, også må jeg finne frem trua på meg selv. Klarer jeg målet mitt, så skal jeg unne meg en ny Lululemon tights 😉

Neste uke skal bli en bra uke, og snart er det helg. Den skal tilbringes på hytta vår, i vakre Valdres med et vennepar. Der senkes skuldrene fullstendig, det er litt som om resten av verden ikke eksisterer. Det er virkelig blitt vårt fristed. Jeg legger igjen pulsklokka hjemme, det blir rolige turer på langrenn og avkobling.

«Don’t worry about failure, have faith in yourself, focus on your goals, and never give up».

God torsdag ❤

4 tanker på “Focus on your goals, and never give up!

 1. Må bare si at jeg synes du skal unne deg ny tights uansett hvordan du gjennomfører løpet, for du har jammen meg vært helt rå i disse tre månedene 💪🏻

  Jeg er så inspirert av progresjonen du har hatt på markløft. Prøver å bli sterkere i den øvelsen selv, og lurer på om du har kjørt 5×5 eller variert med økter med flere reps?

  Liker

  • Hihi 😀 Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding 😀 Jeg har variert mye med markløft, både lettere vekter med flere repetisjoner osv. Veldig variert, har hatt en som har satt opp programmene mine tilpasset meg og hatt veldig fremgang med det 💪💪😀 bare å jobbe på, så kommer fremgangen 😀💖

   Liker

   • Takk for svar. Har foreløpig mest kjørt 5×5, og hatt god fremgang på det, men bør vel kanskje variere litt. Startet med arbeidsvekt på 40 kg (virker så lite nå), og har jobbet meg opp til arbeidsvekt på 65 kg på 3 mnd 😃 Målet er 80 kg 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s