Treningstights!

Ett par uker tilbake fikk jeg spørsmål om jeg kunne skrive et nytt innlegg om treningstights. Det er litt over et år siden sist jeg skrev et slikt innlegg, og det har selvfølgelig kommet noen nye favoritter i skapet siden sist.

Min absolutte favoritt; Lululemon ❤ Dessverre er det kun en butikk i Oslo som selger disse tightsene, som eneste i Norge. Heldigvis har jeg noen kontakter. Hanne har familie boende i Canada, hvor merket kommer fra, og har kjøpt med hjem til meg – heldige meg. Du kan også shoppe via nettbutikken, som shipper til Norge. Lululemon sitter som støpt både til løping og styrketrening, har fantastiske detaljer, superdigg stoff, ganske enkelt den perfekte tights, med perfekt passform. Jeg bruker str 4.

Nummer to på lista blir Reebok, jeg elsker Reebok sine tightser. Den siste jeg kjøpte, er ekstra høy i livet, og har blitt en favoritt. Reebok har vanvittig mye kult treningstøy, med råtøft design, og passformen er fantastisk. Tightsen er litt stor i størrelsen, og jeg bruker alltid str XS, med unntak av denne med høyt liv, som jeg har i str S.

Jeg har en svakhet for tights med høyt liv. Når den i tillegg er «seamless», utrolig myk og har en vanvittig god pris, ja da er det bare å kjøpe 😉 Jeg har ingen andre tights fra Röhnisch, men denne seilte raskt opp som en ny favoritt. Normal i størrelsen.

Flere tights med høyt liv som jeg digger. Bara Sportswear (sponset). Denne bruker jeg både til styrketrening og til løping. Den sklir ikke ned, er ikke gjennomsiktig og puster godt. I tillegg er den lang på bena, selv for meg som er 1.74. Normal i størrelsen.

Aim’n sin high waist tighst er også en favoritt, den kan man også brette ned livet på, dersom du ønsker det. Den er ikke gjennomsiktig, normal i størrelsen og mykt deilig stoff.

Better Bodies har også kommet med tights med høyt liv, jippi. Disse fikk jeg til en latterlig pris, på Better Bodies sin stand i Oslo, under NM i Fitness. Igjen; ikke gjennomsiktig og sitter som støpt på trening. Kommer i flere farger.  Normal i størrelsen.

Gymshark ❤ Ok, jeg innser at denne også er en ganske stor favoritt. Detaljene er fantastiske, og fargen er til å dø for. Hettegenseren er også fra Gymshark. Igjen, denne er også høy på livet, stoffet føles nesten som bomull, men puster allikevel godt. Ikke gjennomsiktig, som å ha på seg joggebukse og helt normal i størrelsen. Har egen norsk nettbutikk.

Til løping er det fortsatt 2xu sin midrise tights, som er min favoritt. Den er høy på livet, tykkere i stoffet enn den «vanlige» 2xu, og sklir ikke ned. Den har også overlevd flere hinderløp i gjørme, krabbende på knær i grus og søle. Kvaliteten er rett og slett helt fantastisk. Normal i størrelsen. Har du litt lange ben, så kan jeg anbefalte å kjøpe størrelsen med ekstra lengde på bena. Istedenfor S, kjøper jeg ST (Small Tall).

Disse bruker jeg også mye til løping; Reebok OS Elite Mesh Tights, og Kari Traa Louise tights. Sklir ikke ned, selv under harde intervalløkter og har utrolig deilig stoff som tåler en real svettefest. Reebok er stor i størrelsen, gå en størrelse ned. Kari Traa er helt normal i størrelsen.

Jeg handler mye på nett, de aller fleste nettbutikker har gratis frakt (noen over en viss sum) og retur. Det kan vi like 🙂

sportamore.no (gratis frakt, ofte gode tilbud på hele butikken)
getinspired.no
xlife.no
runwild.no
3tshop.no

Tightsen jeg drømmer om….. Lululemon i fargen Hero Blue….. ❤ ❤ ❤

Og min absolutte favoritt i skapet, er en Lululemon, klassisk svart med kule mesh detaljer.

Jeg gleder meg til Frank kommer hjem fra sesongens siste skøyteløp, det blir god mat og Netflix ❤ Frank har også blogget idag, du kan lese innlegget her.

Go shopping girls og ha en nydelig søndag kveld.

Reklame

7 tanker på “Treningstights!

  1. Tilbaketråkk: Focus on your goals, and never give up! | heiditindvik.com

  2. Tilbaketråkk: Hipp hurra for bloggen! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s