Ikke helt etter planen

Det sto 5 km makstest på planen idag. Sola skinte fra skyfri himmel, fantastisk. Jeg hadde bestemt meg for å gjennomføre testen i Bugårdsparken i Sandefjord. Frank har noen av rulleskøyteøktene sine der på sommeren, og da hender det jeg blir med for å løpe. Parken er utrolig flott. Her kan du løpe uten å tenke på trafikk, og fotgjengeroverganger som skal krysses, perfekt for en makstest.

Jeg kjørte først noen mobilitetsøvelser og deretter lett jogg, med ett par korte spurter for å få kroppen god og varm, før jeg skulle sette igang. Så skrudde jeg på pulsklokka og løp. Jeg forsøkte å holde et jevnt tempo, målet var å iallefall løpe på 24 minutter. Det begynte å blåse litt surt, men nei, jeg kan ikke skylde på det. Det er pannekakeflatt i Bugårdsparken, og jeg løp 5 km på 25 minutter og 34 sekunder. Blæææææ. Holmestrand Maraton er ikke pannekakeflatt, det er noen strekker med ganske jevn stigning, ikke mye, men nok til at du merker det godt. Æsj, ja jeg hører at alle sier til meg at; jeg har mange økter i beina, du har trent bra, du kommer til å gruse målet ditt. I hodet mitt er jeg ikke sikker på om jeg klarer å ta persen min engang.

Idag var det ikke mye #løpeglede, og dårlig med mestringsfølelse. 10km skal gjennomføres 1 april, så sant det ikke blåser nordavind fra alle kanter, og/eller snør. Jeg må forsøke å snu hodet mitt. Når jeg ikke målet mitt, så har jeg iallefall gjort mitt beste. Fokus etter 1 april blir nok det som gir meg mest mestringsfølelse, nemlig det å løfte på meg selv og vekter;)

Etter testen min idag, tok jeg en rolig runde i Bugårdsparken, og jammen var det utrolig mange fine tre å ta pullups i, nok til å få opp humøret mitt igjen. En hel park med pullupstre, perfekt ❤

«Don’t wait until you’ve reached your goal to be proud of yourself, be proud of every step you take toward reaching that goal»

God lørdag ❤

2 tanker på “Ikke helt etter planen

  1. Tilbaketråkk: Focus on your goals, and never give up! | heiditindvik.com

  2. Tilbaketråkk: Det nærmer seg konkurranse! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s