Dagens styrkeøkt og snart helg!

Den siste tiden har det gått mye i crossfit inspirerte styrkeøkter. Idag tok jeg meg derimot god tid på trening og kjørte en «vanlig» styrkeøkt. Jeg skal la tunge vekter ligge frem til jeg er ferdig med Holmestrand Maraton. Derfor blir det ingen markløft og knebøy på meg før i april, godt det ikke er så lenge til. Det skal bli digg «å gjøre litt mer som jeg vil» på trening igjen, kunne ta meg en lapskaus løpetur, uten å tenke på hvilke soner jeg skal holde meg i, det blir faktisk litt deilig. Og ikke minst, løfte tyngre vekter igjen. All løpingen har gått litt på bekostning av styrken, men løper jeg i mål under 50 minutter, så er det verdt det 😉

Dagens økt ble følgende:

6×5 pullups
5×5 dips
4×5 militærpress

3×10 brystpress m/manualer
3×10 flies m/manualer

3×10 stående bicepscurl m/manualer
3×12 sittende bicepscurl m/manualer

3×10 tricepspress m/manual
3×10 franskpress m/stang
3×10 smal benkpress

3×10 sidehev m/maunaler
3×10 opptrekk til haka m/manualer
2×20 snatch m/manual

Denne uken har gått utrolig fort, det er vanvittig mye å gjøre på jobb om dagen, og i hele går var jeg overbevist om at det var tirsdag;) Da ble det plutselig veldig kort til helg da jeg idag fant ut at det var torsdag. Jeg har lovet å skrive et nytt innlegg om treningstightser, og det skal jeg få gjort i løpet av helgen. Det har jo kommet noen nye favoritter i skapet siden sist jeg skrev et slikt innlegg. Jeg kan avsløre at dagens tights nok går inn blant favorittene mine….

God torsdag fine folk ❤

1 tanke på “Dagens styrkeøkt og snart helg!

  1. Tilbaketråkk: Treningsdagbok mars og dagen derpå! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s