Nanook og Akela

Frank og jeg er så utrolig heldige, som kom i kontakt med søte Stine, og hennes to fantastiske hunder Nanook og Akela. Vår første tur sammen med disse to bamsene, hadde vi i slutten av januar, og vi har gledet oss til kalenderen skulle vise mars, og vi igjen kunne ta med oss Nanook og Akela på fjellet.

Fredag satte vi kursen mot mot vårt vakre Valdres. Mamma og pappa var også med på fjellet i helgen, og det gikk ikke mange minuttene før også de hadde fått seg to nye bestevenner. Nanook og Akela er de snilleste, go’este, herligste, veloppdragne hunder du kan tenke deg. Stine som eier dem, har gjort en fantastisk jobb med dem. De eeeeelsker å kose ❤

Lørdag fikk vi mange timer ute i nydelig vintervær. Sola skinte fra skyfri himmel, det var påskestemning i fjellet. Mamma, pappa og jeg hang på Frank som hadde god drahjelp av Nanook og Akela som allerede på sin andre skitur, viser at trekkhund egenskapene ligger naturlig i dem.

Søndag ble det en ny fin tur, vi hadde løypene nesten for oss selv. Sola gjemte seg bak skyene, men den magiske naturen i Valdres er allikevel vakker.

Nå gleder vi oss til påsken, hvor det blir ny tur med disse to herlige skapningene. Frank og jeg har blitt ufattelig glad i fineste Nanook og Akela ❤

Ha en nydelig uke ❤

3 tanker på “Nanook og Akela

  1. Tilbaketråkk: God Påske! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s