Løp til du spyr del 2

Noen uker tilbake gjennomførte jeg noen intervaller, hvor jeg virkelig trodde jeg skulle spy, og jeg var ikke langt fra å gi opp underveis. Du kan lese om det her. Igår sto en ny runde med lignende «løp til du spyr» intervaller på planen.

Oppvarming 10 min stigende fart
Intervaller 30/15 x 30 reps x 2 (5 min rolig jogg/gange mellom de to seriene)
(Sone 4-5: 90 % økende til maks 95 % av HF-maks)
Nedjogg 10 min

Løp meg opp i sone 3 under oppvarmingen, før jeg kjørte igang med intervallene. 30 sekunder på, 15 sekunder av – 30 drag x 2. Det vil totalt si 60 drag, og totalt 30 minutter på ganske høy hastighet. Da jeg hadde igjen litt i overkant av 10 minutter, følte jeg meg helt tom, og kvalm. Da ser jeg plutselig at jeg passerer 10 km før det har gått 50 minutter. Ja, det er løpt som intervaller, men 15 av disse 50 minuttene var oppvarming + rolig gange før jeg startet på serie nummer to. Det er første gang jeg faktisk har forstått at jeg kan nå målet mitt.

Som innkjøper elsker jeg selvfølgelig å regne på detaljer, og fant ut at på de 30 minuttene med høy hastighet, løp jeg 7,17 km!! Som Frank sa, det er gode minutter i banken!

Jeg tror kroppen er klar, jeg tror jeg er i god nok form, så da gjenstår det bare å få hodet på plass. Hvor vondt klarer man å ha det, hvor mye klarer man å pushe seg selv? Mye sitter nemlig i hodet!

God onsdag, og gratulerer med kvinnedagen! Who run the world? Girls ❤

4 tanker på “Løp til du spyr del 2

    • Hei, hastigheten min på 30/15 intervallene var litt over halvparten på 14 km/t og resten på 14,5 km/t med 1% stigning. 1 min intervallene kjørte jeg med samme stigning, men startet for hardt på 14 km/t, og måtte etterhvert justere ned til 13,5 km/t og deretter til 13 km/t.

      Liker

  1. Tilbaketråkk: Det nærmer seg konkurranse! | heiditindvik.com

  2. Tilbaketråkk: Treningsdagbok mars og dagen derpå! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s