OCR sesongen 2017

Det er ganske nøyaktig tre måneder til årets første OCR (obstacle course race) løp. Sesongen starter med Tough Viking 3 juni, og jeg er påmeldt alene. Hjelp! Frank skal også løpe sitt første løp, men jeg har ingen planer om å holde følge med han. Hadde jeg klart hans tempo, så skulle jeg hengt meg på 😉 Løypa er 10 km lang, selvfølgelig med tøffe hinder underveis som tauklatring, monkeybar, tømmerstokkbæring osv. Du kan se hva vi skal igjennom her. Bilder fra fjorårets Tough Viking, hvor vi faktisk var en gjeng på 5 stykker som løp sammen.

img_7154 img_7189 img_7232 img_7236

Neste løp er Viking Race, der skal Hanne og jeg delta sammen. I fjor tok vi en 8.plass i kvinneklassen, og vi går selvfølgelig for en like bra plassering i år. Dette var ikke et veldig bra gjennomført arrangement, men arrangørene la seg flate, så jeg er villig til å gi dem en ny sjanse. I fjor var det 11,4 km syrefest, jeg håper det blir litt flere hinder, og litt færre motbakker med tømmerstokker i år;)

img_7769

12-a 16-a 19

Sesongens siste løp blir Toughest, toughest  var vårt første OCR- løp i 2015. I fjor fikk verken Hanne eller jeg med oss dette, da jeg var bortreist og Hanne hadde konkurranseoppkjøring frem mot athletic fitness. I år derimot, er vi klare for 8 km og 40 hinder, med avslutning opp unnarennet i Holmenkollen.

img_6269 img_6346 img_6349

Jeg gleder meg til en ny sesong med min form for spa; bading i sølevann ❤

img_7798img_7814

God søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s