Treningsdagbok februar

I dag fikk jeg et ønske fra en av mine lesere, det setter jeg selvfølgelig veldig stor pris på. Dere må gjerne legge igjen kommentarer, dersom dere har ønsker til hva jeg skal skrive om. Dagens ønske var veldig greit å oppfylle, da jeg logger alle mine treningsøkter i Olympiatoppen sin treningsdagbok.

Får jeg lov å komme med et leserønske? Kan du begynne med månedsoppsummering, litt som årsoppsummeringene du pleier å lage? Med hvor mange økter du har trent i løpet av måneden, hvor mange styrkeøkter og hvor mange løpeøkter osv 🙂 Hvis det er av interesse for deg, altså, og hvis du har sånn oversikt 😉 Elsker bloggen din! Kristine

Siden kalenderen skriver 1. mars i dag, så tar jeg en oppsummering av februars treningsøkter. Styrkeøktene mine styrer jeg fritt om dagen, siden hovedfokus er løping frem mot Holmestrand maraton 1.april. Jeg prøver å opprettholde styrken min i pullups, knebøy, markløft og militærpress, og varierer med hvor tungt jeg løfter, antall sett osv.

Uke 5
Mandag – 6×5 min intervaller
Tirsdag – Styrke
Pullups m/ekstra vekt, markløft, knebøy, militærpress, benkpress og toes to bar.
Onsdag – Funkygine økt 100-10
Torsdag – 5×8 min terskelintervaller + 6×5 pullups
Fredag – 60 min rolig langkjøring + 4×6 pullups
Lørdag – FRI (Langrennstur)
Søndag – 6×5 min intervaller

hed-4

Uke 6
Mandag – Fri
Tirsdag – 60 min rolig langkjøring + 6×5 pullups
Onsdag – Fri (migrene)
Torsdag – Styrke
Chins, dips, militærpress, trisett på biceps, trisett på triceps, trisett på skuldre

Fredag – Styrke
Pullups m/ekstra vekt, markløft, stående roing m/stang, nedtrekk, sittende roing, latpulldown i kabel, v-situps

Lørdag –  60/30 x 30 intervaller, også kalt helvetes intervaller 😉
Søndag – 50 min rolig lankjøring + styrke på bein:
Knebøy, lunge matrix – inspo fra Inger in Dubai, bulgarsk splittknebøy, rotasjon m/vektskive mage

hed-1

Uke 7
Mandag – WOD, du finner den her.
Tirsdag – 75 min rolig langkjøring
Onsdag – 5×8 min terskelintervaller
Torsdag – Fri (hatt migrene)
Fredag – 6×5 min intervaller

Lørdag – Styrke
Pullups, markløft, stående roing m/stang, nedtrekk smalt grep, liggende roing m/hantler, latpulldown m/tau

Søndag – Styrke
Knebøy, hipthrust, bulgarsk splitknebøy, leg extension, pull through og diverse coreøvelser

fullsizerender

hed-7#littsvettetterintervallerutendørs 😉

Uke 8
Mandag – Styrke
Pullups m/ekstra vekt, militærpress, bicepscurl m/stang, bicepscurl m/hantler, bicepscurl i kabel, frankspress, tricepspress m/stang, tricepspress m/tau i kabel, sidehev, opptrekk til haka m/hantler, skrådrag i kabel (skuldre).

Tirsdag – 60 min rolig langkjøring + 6×5 pullups
Onsdag – 5×8 min terskelintervaller

Torsdag – Styrkeøkt
Markløft, knebøy, pullups, strakmark med ett bein bak, diverse mageøvelser

Fredag – FRI
Lørdag – Styrke
Pullups, supersett biceps, supersett triceps, supersett skuldre, sittende kneoppdrag på benk (mage)
Søndag – FRI

hed-9hed-10

Jippi, har også rundet 5000 følgere på instagram i løpet av februar, det er veldig gøy ❤

fullsizerender

hed-8

Ha en strålende ny måned. Det går forhåpentligvis mot vår ❤

2 tanker på “Treningsdagbok februar

  1. Åh, så bra innlegg! Super inspirasjon. Og jeg beundrer motivasjonen din til alle intervalløktene! Du er rå! Jeg liker så godt innlegget om treningstightser, kanskje du kan lage et nytt sånn? Regner med det har kommet et par nye inn 😉 Ellers digger jeg treningsprogrammer og oppskrifter. Bananbrød i ovnen as we speak 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s