Nye rekorder på Hamar

Frank og jeg har vært på Hamar i helgen. Vi kom opp fredag, på bursdagen min. Jeg feiret dagen med en hviledag, da jeg har fått en kraftig forkjølelse. Det ble både pizza, kake og godis i hotellsenga. Frank hadde kjøpt nytt fancy liggeunderlag og Kari Traa ull til meg i bursdagsgave, så nå gleder jeg meg til nye teltturer i fjellet. Jeg fikk også tatt meg en liten shoppingrunde, og det ble overraskende nok en ny treningstights med meg hjem;)

img_5750 img_5859

Lørdag tok jeg en kjapp styrkeøkt på hotellet. Planen var egentlig intervaller, men med tett nese, og vond hals, ble den økta utsatt. Merket at kroppen ikke spilte helt på lag, men ble en grei overkroppsøkt, før jeg satte kursen mot Vikingskipet for å heie på Frank.

img_5874

Frank gikk igår sin beste 500m på 6 år med 41,18. Det ble også en opptur på 5000m, 7,24 som er årsbeste, men bak pers. Idag ble det derimot solid pers på 1500m – 2,00,77 og 11. plass her i Norgescup 7. Men det var ikke slutt der, siste distanse på programmet var 10000m – 1 mil på skøyter, tror ikke det er mulig å forestille seg hvor vondt det er å sitte i skøytestilling så lenge. Frank løper mila på 38 minutter, på skøyter gikk det idag unna på 15.27, og ny personlig rekord. Det er så vanvittig imponerende. Frank har tidligere hatt tre prolapser i ryggen, men har trent seg såpass sterk, at ryggen tåler denne distansen. Han må dessverre allikevel reise seg opp 2-3 ganger underveis i løpet, noe han taper fart og ikke minst rytme på. Jeg tar av meg hatten for mannen min. Du har vilje av stål!

1 3 4

Og sånn ser man ut etter 10000m på skøyter….

2

 

4 tanker på “Nye rekorder på Hamar

  1. Får jeg lov å komme med et leserønske? Kan du begynne med månedsoppsummering, litt som årsoppsummeringene du pleier å lage? Med hvor mange økter du har trent i løpet av måneden, hvor mange styrkeøkter og hvor mange løpeøkter osv 🙂 Hvis det er av interesse for deg, altså, og hvis du har sånn oversikt 😉 Elsker bloggen din!

    Liker

    • Hei Kristine, Selvfølgelig 🙂 Bare koselig å få ønsker. Jeg logger alle mine økter, så det kan jeg absolutt gjøre. Tusen takk for tips og veldig hyggelig tilbakemelding 🙂 Sånt setter jeg stor pris på ❤

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s