I februar finner du meg i Treningsforum!

Før jul ble jeg intervjuet av magasinet Treningsforum, som månedens treningsblogg. Jeg har ikke turt å nevne det for noen med unntak av Frank og Hanne, tenk om det ikke skulle komme med allikevel. Tre uker tilbake fikk jeg et utkast til godkjennelse, og nå er bladet for salg. Utrolig rart å bla opp og finne seg selv over to sider, i et så stort magasin som Treningsforum. Rart, og veldig gøy.

img_5453 img_5454

Tusen takk til Julie, som tok kontakt og ville ha meg med i februar utgaven. Håper det kan være til inspirasjon, det er jo akkurat det jeg ønsker med bloggen, inspirere til en aktiv livsstil.

Link til mine to mest leste blogginnlegg finner du her;
Det er «bare» oss to
Fitness, yey or ney?

Ha en nydelig mandag fine lesere ❤

img_5499

2 tanker på “I februar finner du meg i Treningsforum!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s