Monday WOD

Jeg er helt ødelagt i baken og låra etter gårsdagens lunge matrix. Fy flate, den må dere bare prøve. Du kan se en liten videosnutt på min instagram heiditindvik, hvis du lurer på hva lunge matrix er. Inger in Dubai har også lagt ut flere snutter med øvelsen.

Idag var planen en overkroppsøkt, men jeg var lite lysten på å tilbringe to timer på trening. Siden Frank har vært borte i hele helgen, så er det så koselig med en litt ekstra lang kveld. Derfor slang jeg sammen en WOD. Oppvarming ble 1000 meter på romaskinen.

img_5177

7 runder av følgende, jeg kjørte med 1 minutts pause mellom hver runde:
7 pushups
7 thrusters m/kettlebells
7 toes to bar
7 cleans
7 pendley rows
7 kettlebell swings
7 pullups

Her kan du variere med hvilke øvelser du vil sette sammen, utifra hva du ønsker å ha fokus på. Jeg elsker slike økter, du får opp pulsen, blir sterkere og får inn ganske mange repetisjoner på kort tid. Jeg filmet første runde, den kan du se her. Digg start på uka.

img_5207

Her er det Franks laksecurry med bulgur og masse deilige grønnsaker på menyen, yummi. Ha en herlig mandag ❤

1 tanke på “Monday WOD

  1. Tilbaketråkk: Treningsdagbok februar | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s