The moment when you want to quit…

is the moment when you need to keep pushing…

Det er mulig at jeg ikke liker løpecoachen min så godt lenger etter dagens økt;) Frank, det er godt du er så kjekk, setter opp matplaner for hele uken, handler inn, lager gode middager hver dag, har god humor, får meg alltid til å le, er ryddig osv. Denne listen ble vist så lang at jeg fant ut at jeg fortsatt liker deg ganske godt, tiltross for at du nesten fikk meg til å spy idag.

img_5095

Dagens intervalløkt var 60/30 x 30 reps (90 % økende til maks 95 % av HF-maks). Jeg varmet opp i 10 minutter, og sørget for at jeg kom opp i sone 3 før jeg skulle kjøre igang. 1 minutts intervaller, 30 sekunder pause, hopp av mølla og stå stille på kanten. Jeg startet for hardt, var redd for at jeg ikke skulle kjøre hardt nok. Hadde fått beskjed om å gå i kjeller’n, det er langt ned dit, så jeg kjørte på. Jeg måtte justere noe underveis, 30 intervaller av 1 minutts varighet, det er ganske mye det.

img_5093

Jeg fikk også konstatert at makspulsen min sannsynligvis har sunket noe (skjer vist med alderen sies det), den var 191 tre år tilbake. Idag speedet jeg opp det siste minuttet for å se hva jeg klarte å komme opp i, 187, så da ligger nok makspulsen min der, må justere klokka.

Før jeg dro på trening hadde jeg satt rundstykkedeig, og satt dem til etterheving, klare til å puttes rett i ovnen da jeg kom tilbake. Du finner oppskriften her. Tror du det smakte godt? Det var helt himmelsk.

img_5099

Nå skal jeg faktisk ta meg en liten powernap, kroppen er helt utslitt. Hadde vært litt kjedelig å sovnet under venninnemiddagen senere ikveld. Så greit å ta en liten hvil, skal drømme om sommeren, måtte den snart komme. Savner sol, og ja, faktisk løpeturer med vektvesten, den har ligget litt for lenge i vinterdvale;)

img_2437

God lørdag folkens ❤

6 tanker på “The moment when you want to quit…

  1. Rå og inspirerende 💪🏻 Hvilken vektvest har du, forresten? Vurderer å kjøpe meg en nå som våren og uteløpeturene nærmer seg 😉

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Luntejogg på en søndag! | heiditindvik.com

  3. Tilbaketråkk: Treningsdagbok februar | heiditindvik.com

  4. Tilbaketråkk: Løp til du spyr del 2 | heiditindvik.com

  5. Tilbaketråkk: Det nærmer seg konkurranse! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s