The only bad workout is the one you didn’t do!

Januar og starten på februar har vært en vanvittig hektisk periode på jobb. Jeg har til tider følt at mye av treningen har vært på den dårlige enden av skalaen. Treningen er viktig for meg, og derfor har jeg sagt til meg selv at det er kanskje ikke de beste øktene jeg har hatt den siste måneden, men det er bedre enn ingenting. Det er spesielt styrketreningen som har vært tung. Det er kanskje ikke så rart heller, når jeg har hatt tre løpeøkter i uken. Jeg vil jo ikke miste musklene mine, vil gjerne ha både i pose og sekk 😉

img_4861 img_4859

Tirsdag følte jeg at det var noe som skurret i maskineriet, og igår etter jobb, dro jeg rett hjem for å sove. Resten av kvelden ble tilbragt under ullpledd på sofaen, dårlig i formen. Idag følte jeg meg derimot allerede bedre, og tuslet på trening da jeg var ferdig på jobb. Det ble en bra økt på triceps, biceps og skuldre. Både blodårer og muskler poppet frem på dagens økt, og det skulle ikke mer til for at jeg ble en «happy girl».

img_4853

Jeg kjørte chins, istedenfor pullups, for å få aktivisert biceps mest mulig, og kan konstatere at jeg nå er sterkere i pullups enn chins. Har ikke trent chins på evigheter.

Dagens økt:

5×5 chins
5×5 dips
5×5 militærpress

Trisett på biceps (bicepscurl, hammercurl og sittende bicepscurl)
Trisett på triceps (franskpress, smalbenk og tricepspress m/manual)
Trisett på skuldre (sidehev, fronthev, og en øvelse jeg faktisk ikke vet navnet på)

Jeg hadde problemer med å få igjen glidelåsen på jakka da jeg skulle dra fra trening fordi armene ristet, så da kan jeg vel konstatere at det var en bra økt.

img_4856

Snart helg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s