Ny uke!

Tre uker av løpeprogrammet mitt som Frank har satt opp for meg er gjennomført. Jeg føler virkelig at løpeformen er på riktig vei, oppover. Jeg har faktisk kommet dit, at jeg gleder meg til løpeøktene.

img_4266

De første tre ukene, har jeg gjennomført dette programmet. Denne uken skal jeg bryte litt opp, ved å gjennomføre 2 rolige langkjøringer, og en intervalløkt:

Dag 1:   Rolig langkjøring 60 min (sone 1-2) inkl. 5 x stigningsløp opp til løpsfart, ca. 80-100 meter

Dag 2:   Intervaller 60/30 x 30 reps
Sone 4-5: 90 % økende til maks 95 % av HF-maks.
Oppvarming 10 min stigende fart / ut rolig 10 min.

Dag 3:   Rolig langkjøring 60 min (sone 1-2)

Troa på at jeg skal komme meg under 50 minutter på mila, er stigende. Jeg har fortsatt to måneder med løpstrening frem til Holmestrand Maraton 1 april, det bør gå. Også hjelper det på motivasjonen, når man får slike hyggelige tilbakemeldinger på bloggen:

fullsizerender

Det ble en lang dag på jobb idag, så det ble treningsfri på meg, men starter friskt imorgen. Ha en strålende ny uke fine lesere ❤

img_4671

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s