Earlybird!

Idag og imorgen skal jeg starte litt senere på jobb, og jobbe utover kvelden. Derfor blir det morgentrening på meg, sammen med Frank. Det er alltid koselig når vi får til en økt sammen.

De som kjenner meg, vet at jeg er et A-menneske, på jobb klokka syv hver dag. Når jeg skal løfte tungt på morningen, da føler jeg meg som alt annet enn A-menneske. Jeg er våken, men kroppen er ikke våken. Derfor ble det litt færre sett enn vanlig, og på markløft måtte jeg også gå ned på kiloene. Jeg går aldri rett på vektene jeg skal løfte seriene på, men jobber meg oppover før jeg kjører igjennom de settene jeg skal. Økten ble til underveis idag, og jeg gjorde følgende:

2x maks pullups m/10 kg vektskive
2x maks pullups m/5 kg vektskive
2x maks pullups u/ektra vekt

img_4542

3×5 markløft (75% av 1RM, skulle vært 80%)
3×5 knebøy (80 % av 1RM)
3×5 militærpress (75% av 1RM, skulle vært 80%)
4×5 benkpress (sinnsykt lenge siden jeg har kjørt benkpress, så her aner jeg ikke hva min 1RM er nå, brukte vekter hvor jeg følte at jeg kunne løfte 1-2 reps ekstra på samme vekt).
3×10 toes to bar

img_4513 img_4521

Superdigg tights fra Bara Sportswear

img_4515

Ha en nydelig tirsdag ❤

//Sponset Innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s