Bara Sportswear

Jeg har vært så heldig å bli forespurt om å teste ut en tights fra et nyoppstartet norsk treningstøymerke, Bara Sportswear. Det har vært noen slike forespørsler tidligere, men denne gangen var jeg ikke i tvil om hva jeg skulle svare, det ble ja. For det første er dette et norsk firma, med base i vakre Tromsø. Designet er inspirert av arktisk natur, og det er Regine Finjord som står bak merket. Bara ønsker å ha fokus på en sunn, balansert livsstil, og på deres instagram profil finner du både vakre naturbilder og bilder fra treningssenter. Altså passet dette meg perfekt.

redigert-2

Tightsen er sponset, og kom i posten idag. Som dere vet fra tidligere, så har jeg endel tights i skapet. Jeg elsker treningstøy, og føler jeg aldri får nok. Jeg hoppet rett inn i tightsen, og den er helt fantastisk digg å ha på seg. Høy på livet, digg stoff og min favoritt farge; blå. Utrolig kult design.

img_9206

Foreløpig finnes det kun 3 tightser, men det er planer om mer. Denne uken får du itillegg fri frakt på din ordre, dersom du benytter deg av koden: free2017.

Gleder meg allerede til treningsøkten imorgen, i ny tights ❤

img_9226

//Sponset Innhold//

1 tanke på “Bara Sportswear

  1. Tilbaketråkk: Dare to dream big! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s