Gull, sølv og bronse!

I helgen har det vært veteran-NM på skøyter for Frank, på Furumo kunstisbane i Geithus. Hvis noen har lurt på hvor jeg henter inspirasjon og motivasjon fra, så er det nettopp hos Frank. I tillegg til en krevende fulltidsjobb, satser han 110% på skøyter.  Frank la egentlig skøytene på hylla i 1996 etter å ha blitt landsmester på 1500 meter. I 2010 returnerte han til isen for moro skyld, men det ble raskt mer alvor.

red-3

Han har gjennom de siste sesongene jobbet mot å kvalifisere seg til NM enkeltdistanser i seniorklassen, og gikk under tidskravet på 7,20 på 5000 meter flere ganger i løpet av fjorårssesongen. Dessverre for Frank har NM så langt gått for tidlig i sesongen til at han har rukket å komme i form til kvalifisering.

red-4-1

I helgen var det derimot veteran-NM som sto for tur. Frank plukket i går med seg bronse på 500 meter, og sølv på 3000 meter, hvor han bare ble slått med ett halvsekund av Odd Borgersen – som har to femteplasser på 5000 meter og 10 000 meter fra VM enkeltdistanser i 2005. Han har også vært med å ta bronsjemedalje i lagtempo. Så her snakker vi om en tidligere landslagsløper med ganske imponerende resultater.

red-1

red-7

I dag tok jeg med meg mamma og pappa, for å være heiagjeng. Det var 1500 meter og 5000 meter som sto på programmet. For å spare overskudd til neste løpshelg, som er Norges Cup i Stavanger, gikk Frank kun 1500 meter idag. Der tok han med seg ikke mindre enn gullmedaljen i lomma. Gratulerer til den råeste mannen jeg vet om! Dette lover bra for resten av sesongen. Jeg er ufattelig heldig som er gift med verdens beste motivator og fighter. Frank; du gir deg aldri.

red-8

God søndag ❤

3 tanker på “Gull, sølv og bronse!

  1. Tilbaketråkk: Sesongavslutning med blikket fremover | franktindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s