En litt tung start på uka!

Mandag var jeg så klar for en ny uke, søndagsøkta hadde vært helt knall. Etter jobb dro jeg avgårde for ukas første intervalløkt 6×5. Halveis inn i intervall nummer to, måtte jeg skru ned farten, og deretter stigningen, for å holde pulsen der den skulle være. Jeg vurderte å droppe hele økta, mulig jeg burde gjort det. Allikevel skrudde jeg ned farten ytterligere, og satte mølla på 0% stigning, og gjennomførte.

img_3185

Tirsdag startet dagen med migrene, og jeg endte opp på sofaen etter jobb med sjokkis og is. Jeg er glad i godterier, men det er for meg forbeholdt helgen, tirsdagen derimot stappet jeg inn med god samvittighet, og syntes fryktelig synd på meg selv.

img_3192

Onsdag var ikke stort bedre, fortsatt tung i hodet. Jeg brukte faktisk lunsjen til å sove, da jeg jobbet hjemmefra. Etterhvert ble hodet bedre, og jeg kom meg på trening. Tiltross for en sliten kropp, så ble det en bra styrkeøkt på rygg, og høyrep knebøy med lette vekter.

4xmaks pullups m/10 kg vektskive
4×5 markløft (75% av 1 RM)
4×12 knebøy (60% av 1 RM)
4×12 stående roing med stang
4×8 nedtrekk med smalt grep
4xmaks stående lat pushdown (denne er superdigg for å skvise ut det lille ekstra)
4×8 toes to bar

img_3241 img_3250

Idag føltes kroppen og hodet mye bedre da jeg våknet. Etter jobb kjørte jeg igang med bein/rumpeøkt, fokus på tyngre knebøy og færre repetisjoner.

5×5 knebøy (80% av 1 RM)
4×12 hip thrust
3×10 per bein, bulgarsk utfall m/hantler
1xmaks per bein, bulgarsk utfall u/hantler
A1) 3×10 per bein, ettbeins strake markløft m/kettlebells
A2) 3×10 good mornings
3×12 leg extensions

Forsøkte meg på en såkalt belfie, men det må jeg visst øve på….

img_3289

Uansett, uka startet tungt, men er iferd med å bli riktig så bra. Det er i motbakke det går oppover, og snart er det fredag og helg ❤

1 tanke på “En litt tung start på uka!

  1. Tilbaketråkk: Endelig litt «trøkk | «heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s