Sunday funday

Søndag og ukens siste treningsøkt. Jeg har gjennomført mine tre løpeøkter, og idag var det ukens tredje og siste styrkeøkt som sto for tur. Søndag blir en ren overkroppsøkt fremover, min favoritt. Jeg både startet og avsluttet økten med pullups. Et av mine mål for 2017 er å forbedre teknikken min på pullups, minimere bruk av bein og bruke styrken i ryggen til å dra meg opp. Du kan se en liten snutt av dagens pullups på min instagram heiditindvik.

img_3158

For å få kjørt igjennom både bryst, biceps, triceps og skuldre, ble det endel supersett idag. Det svir godt i muskulaturen.

7,7,6,6,5 pullups
5×5 militærpress
3×10 dips

A1 3×10 franskpress m/stang
A2 3×12 smalbenk triceps

B1 3×8 skråbenk m/hantler
B2 3×8 flyes m/hantler

C1 3×10 bicepscurl i kabel
C2 3×10 sittende bicepscurl m/hantler

D1 3×10 arnoldpress
D2 3xmaks sidehev m/manualer

4×5 pullups

img_3149

Idag var det bra «trøkk» på trening, det er utrolig digg å ha godfølelsen. Ha en herlig søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s