Året 2016

Året 2016 går mot slutten, og det har vært et bra år. Med unntak av strekken i ryggen forrige uke, så har jeg holdt meg skadefri. Jeg har blitt sterkere, også gjenstår det å se i 2017, om jeg også har blitt raskere. Målet om å komme meg under 50 minutter på mila, skal testes under Holmestrand Marathon 1 april. Styrkemessig har jeg fokusert mye på markløft, militærpress, pullups og knebøy.

  • Markløft – økt 1RM fra 100 kg til 122,5 kg.
  • Pullups –  økt fra 10 reps til 15 reps (teknikken har blitt bedre, men fortsatt mye å jobbe med.
  • Knebøy – økt 1RM fra 80 kg til 90 kg.
  • Militærpress – testet 1RM for første gang uken før jul, 40 kg.

Instagram kontoen min har vokst det siste året. Før jul ifjor hadde jeg cirka 800 følgere, og nå nærmer jeg meg 5000. Det er så utrolig gøy. Bloggen har også vokst, og mer enn doblet antall besøkende, sammenlignet med 2015. Mitt desidert mest leste innlegg, er innlegget om Frank og mitt valg om å leve livet som barnfrie. Det er første og eneste gang jeg har hatt godt over 1000 lesere på bloggen. Årets mest likte bilder fra instagram viser derimot en god porsjon fjellflex, løping i sølevann og Norges vakreste fjellheim; Jotunheimen. Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger gjennom 2016, jeg setter uendelig stor pris på alle lesere og følgere.

fullsizerender

Det blir mer fjellflex i 2017. Frank og jeg har allerede markert ut flere 2000 meters topper som skal bestiges. Jeg gleder meg allerede til nye fjellturer både på ski, og til fots. Det er ingenting som slår vakre Jotunheimen, og vårt vakre Valdres.

IMG_0876

Det skal også bli mer løping i sølevann. Jeg har meldt meg på Tough Viking (alene!) – hjelp. Hanne er opptatt den helgen, så jeg skal løpe alene, det blir vanvittig spennende. Frank har også meldt seg på for første gang, men kommer nok til å ligge endel foran meg i løypa hihi;) Senere på året blir det Viking Race og Toughest med Hanne, #thekillerchicks.

9 a

Nye mål for 2017:

15 pullups med like god teknikk som Hanne – (The real pullups queen)
100 kg knebøy
130 kg markløft
10 km under 50 min
Gjennomføre 3 OCR løp (Toughest, Tough Viking og Viking Race)

2017 – Let’s kick ass!

img_2616

IMG_2635

Godt Nytt År ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s