Tilbake til hverdagen!

I dag var det tilbake på jobb, i overkant av 500 eposter ventet, da jeg åpnet mailboksen, puhhh. Men jeg kom igjennom, med god hjelp fra uante mengder kaffe;)

Frank og jeg kom hjem fra vårt vakre Valdres igår kveld. Når vi er på hytta kobler vi verden litt ut. Det er så stille og fredelig, at man glemmer den hektiske verden som eksisterer utenfor. Hver gang vi svinger inn til hytta, så slår det meg hvor ufattelig glad jeg har blitt i den plassen.

img_2013

Jeg var litt uheldig dagen vi skulle dra oppover, og fikk en skikkelig strekk i ryggen på trening. Optimisten Heidi sto allikevel klar lille julaften for skitur, men da jeg skulle dra skiene ut av skiposen, smalt det til igjen. Selv jeg måtte innse at det ikke ble noen skitur. Jeg har allikevel ikke lidd noen nød, det ble lang gåtur både lille julaften, og julaften i vakkert vinterlandskap.

img_1966 img_1970

img_1968

1. juledag var jeg såpass mye bedre at Frank og jeg fikk oss en rolig løpetur, og det samme gjorde vi 2. juledag. Så da kan jeg absolutt ikke klage. Pullupstreet mitt fikk stå i fred, det vil si, jeg måtte jo teste en eneste stakkarslig pullups;) I tillegg var det perfekt å henge i treet mitt for å strekke ryggen.

img_2150 img_2123

img_2145

img_2133

Nå håper jeg på en rask bedring i ryggen, slik at jeg kan trene litt styrke igjen. Imellomtiden blir det løpeturer i frisk vinterluft, det skal jeg absolutt ikke klage på. I dag ble det hele 10,2 km etter jobb.  Det er sikkert veldig bra med en liten styrkepause, så kommer jeg ennå sterkere tilbake ❤

2 tanker på “Tilbake til hverdagen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s