Makstestuken er over!

Makstestuken er så definitivt over. Fredag bestemte jeg meg for å gjøre et nytt forsøk på pullups, og klarte målet på 15 repetisjoner. Jeg hadde ikke klart å legge bort markløftet i tankene, da Jon mente jeg skulle gått rett på 125kg. Igår lørdag fikk jeg besøk av Hanne, vi bestemt oss for å prøve på 125 kg i markløft. Vi har begge pers på 122,5 kg. Men igår var virkelig ikke dagen, alt føltes ufattelig tungt, og vi endte opp med å bare le av det hele. Det ble derfor ikke noe løft på 125 kg for noen av oss. Isteden kjørte vi en økt hvor vi gjorde akkurat det vi hadde lyst til, for å få opp selvtilliten igjen:

W2H Markløft
Pullups med og uten ekstra vekt
5×10 knebøy til boks, med stopp i bunn
5xmaks brystpress m/manualer
3×12 facepulls
3×10 toes to bar

img_1585

Idag fikk jeg kjørt en bein og rumpeøkt. Det er ufattelig lenge siden sist, og det er fare for at jeg ikke kan gå imorgen:

4×8 1 1/2 rep knebøy (se video for gjennomføring her).
4×12 strakmark
4×10 hip thrust i booty builder
3×10 bulgarske utfall m/vekter
1xmaks bulgarsk utfall u/vekter
4×15 pullthroughs i kabel
4xmaks hopp opp og ned på step m/vekt, se videosnutt på min instagram heiditindvik

fullsizerender

Resultatene i makstestuken ble som følger:

Markløft 122,5 kg (forrige maksløft var på 115 kg)
Knebøy 90 kg (forrige maksløft var på 85 kg)
Pullups 15 repetisjoner (forrige makstest var på 12)

Nå gleder jeg meg til å trene akkurat det jeg har lyst til de neste to ukene, også blir det å få laget meg et nytt program igjen, med oppstart over jul.

img_1599

Ha en herlig søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s