Bøy er gøy!

Bøy er gøy, iallefall når man endelig makser på 90 kg. Knebøy er litt hatøvelse, fordi jeg har slitt med å bli sterk i den. Jeg er forholdsmessig svak i knebøy, sammenlignet med markløft. Målet da jeg startet 2016, var å løfte 100 kg, men ble straks redusert til 90 kg. 100 kg får bli målet for 2017.

Idag var det takket være Hanne at jeg klarte å presse ut potensialet mitt. Hanne er helt rå på å motivere, og giret meg opp. Første forsøket feilet jeg. Vi gikk derfor ned på 87,5 kg, det gikk. Da måtte jeg gå for et forsøk til på 90 kg. Eminem pumpet ut av høytalerne med «Till I collapse», min motivasjonslåt nummer en.

«Cause sometimes you just feel tired,
Feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse».

Hanne skrek, og slo meg i skuldrene før jeg gikk bort til stanga, løftet den av, og smalt til med 90 kg i knebøy. Det er pers med 5 kg. Fy flate, endelig!

img_1504

Hanne skal utdanne seg til PT på nyåret, trenger du en som er råere enn råest på motivasjon, så hadde jeg ikke nølt. I tillegg blir hun nesten ennå mer glad enn meg, for at jeg når mine mål. Det er ekte treningsglede og engasjement det. Hanne – you rock! Tusen takk for pushing idag.

img_1502

Du kan se video av mine to løft på min instagram konto heiditindvik. Ha en strålende kveld, imorgen er det fredag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s