Max test week, bring it on!

Makstest uka er igang! Etter 15 uker, er den endelig her. Jeg har vært smånervøs på jobb i hele dag, sovet dårlig inatt. Konkurranseinnstinkt? Jeg? Absolutt! Hvem jeg konkurrerer mot? Meg selv!

Uka startet med makstest i markløft. Jeg makset allerede litt over en uke tilbake, med et løft på 120kg, som var målet. Det var pers med 5kg. Jeg var derfor litt usikker på hvordan jeg skulle gå frem idag, skulle jeg gå rett på 125kg, eller forsøke meg først på 122,5kg? Tok en liten peptalk med Hanne før jeg dro fra jobb, og la en plan. Jeg varmet opp, med min favoritt oppvarmingsrutine som jeg har fått tilsendt fra Jon. Deretter kjørte jeg på:

10 reps 20 kg
6 reps 40 kg
3 reps 60 kg
2 reps 80 kg
1 rep 100 kg
1 rep 115 kg (7-8 min pause)
1 rep 122,5 kg

1225

Etter 7-8 minutter pause, la jeg på 125kg, stanga rikket seg noen centimeter opp fra bakken, men jeg fikk ikke dratt den opp. Jeg endte med ny PR på 122,5 kg. Jeg sier meg veldig godt fornøyd med det. Du kan se en filmsnutt av løftet på min instagram heiditindvik.

juhuuuuu

Imorgen er det pullups, spent på om jeg klarer målet mitt! Ha en strålende uke ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s