Det nærmer seg slutten!

Overskriften høres kanskje litt dyster ut, men det går mot slutten på mitt 15 ukers treningsprogram fra Jon. Det blir nesten litt trist. Når man har jobbet målrettet så lenge, går man litt «tom» etterpå. De siste 15 ukene har det vært MYE markløft, knebøy, frontbøy, militærpress og pullups både med og uten ekstra vekt. Itillegg har romaskinen og mølla blitt flittig brukt.

img_6177  img_5177

img_0554 img_6841 fullsizerender

Det har vært noen nedturer, og selvfølgelig mange oppturer…..

img_8016 img_4603

Det har også vært noen økter hvor jeg lurte på hvor mye Jon egentlig hater meg…

img_5743 img_8562

Men mest av alt har jeg kjent på treningsgleden, og følelsen av å bli ennå sterkere, og ennå raskere…

img_7464 img_7935

Det er to økter igjen denne uken. Imorgen er det siste løfteøkt, hvor jeg skal jobbe meg opp til 80% av maks i markløft, knebøy, militærpress, og gjennomføre inntil 50 pullups. Fredag er det 45 minutter jogg i sone 1, og inntil 50 pullups. Lørdag og Søndag er hviledager, før det er makstester i neste uke. Jeg har jo allerede makset i markløft på 120 kg, men jeg må selvfølgelig gå for 125 kg neste uke. I tillegg er det makstest i pullups, militærpress, knebøy og 2000m roing. I’m ready!

img_1038

4 tanker på “Det nærmer seg slutten!

  1. Du er så rå. Så på innlegget du hadde skrevet i slutten av 2015, hvor du hadde listet opp målene dine for 2016. Du har faktisk oppnådd og overgått alle målene! Jeg har ikke din tålmodighet og disiplin, men du er en inspirasjon uansett. Ha en super økt på fredag. Ønsker deg en finfin jul og et flott 2017!!

    Liker

    • Åååååå tusen tusen takk!! Jeg har litt igjen, men jeg skal nå dem. Om ikke så flytter de med meg inn i 2017. Tusen tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding 🙂 Fantastisk gøy å høre! Det gir inspirasjon og motivasjon til å fortsette. Ha en nydelig jul og 2017 du også 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s