Max fredag!

Fy flate, for en digg start på helga. Som dere vet, er det ikke makstest uke, men i dag følte jeg meg så sinnsykt bra på trening. Planen var den samme, som den har vært hver dag denne uken:

W2H markløft (cirka 90%)
W2H militærpress (max out)
W2H knebøy (max out)
50 pullups

Jeg jobbet meg opp til 110 kg i markløft, og det føltes som om jeg løftet på fjær, nesten i alle fall. Spurte Madelen hva jeg burde gjøre, ja jeg legger skylden på henne, kjør på sier hun. Så da la jeg 120 kg på stanga, og dro den dritten rett opp. Shit pommes frites! Det er ny maks med 5 kg. For å si det sånn, jeg skal ha opp 125 kg i maksløft uka, når den kommer om litt over en uke. Dere kan se en filmsnutt av løftet på min instagram heiditindvik.

fullsizerender-1

Økta fortsatte bare som en eneste stor maksøkt, jeg løftet 40 kg i militærpress, noe jeg aldri har gjort tidligere. Har slitt med å komme over 35 kg. I dag gikk stanga rett opp fra brystet, og over hodet med 40 kg. Det må jeg få til engang til, for jeg filmet det ikke, buhuuu.

Neste post på programmet var knebøy, og her er maksen min 85 kg. Jeg har slitt med denne hele uka, og mista trua på at jeg kommer til å løfte noe mer enn 85 kg. I dag løftet jeg 85 kg, det er i alle fall på maks. Med uthvilt kropp i makstest uka, så skal jeg klare 90kg.

fullsizerender

Jeg er sååååå klar for helg, adrenalinet er på topp, treningsgleden er på topp, humøret er på topp. Alt er bare tipp topp, tommel opp. Mestringsfølelse er fantastisk! Happy Friday ❤

img_8060

3 tanker på “Max fredag!

    • Tusen takk 😀😀 Så utrolig hyggelig å høre 😀 W2H er «work up to heavy», jobber meg oppover som i et maksløft, men skal egentlig ikke ha makstester før om litt over en uke 😅💪

      Liker

  1. Tilbaketråkk: Max test week, bring it on! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s