Shoemania

Det har den siste tiden vært endel fokus rundt det å velge riktig sko, i forhold til trening. Mange trener i løpesko, også når de trener styrke. Personlig har jeg aldri gjort det, da jeg benytter enhver anledning til å kunne kjøpe meg ett par nye sko. Jeg har 2 par løpesko til innebruk (mølla), 2 par løpesko til utebruk og flere par flate, stabile sko som jeg bruker når jeg trener styrke.

img_0498

Mitt siste innkjøp er løftesko. Det var faktisk Frank som mente at jeg burde kjøpe meg ett par løftesko, og denne frua sier ikke nei til å kjøpe nye sko. Valget mitt falt på disse fantastisk fine lilla løfteskoene fra Reebok.

img_0499

Skoene er vanvittig stabile, og helt fantastiske å løfte i. Jeg føler det er enklere å holde foten stabil, og ikke falle innover med foten i løftet. Det gjelder både i markløft, og knebøy. Skoen sitter utrolig godt på min fot, som er bred, og har høy vrist. Den har også bidratt til at knebøy, nesten har blitt gøy. Knebøy er min «litt» hatøvelse, ganske enkelt fordi jeg sliter med å bli sterkere i den. Så nå får vi se hva nye sko har å si for løftingen fremover. Skoene er også fantastiske å ro med, jeg skal jo under 8 minutter på 2000 meter.

fullsizerender

Shoemania ❤

 

2 tanker på “Shoemania

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s