Peaking!

To uker med forberedelser til makstest uke er igang, ifølge Jon blir det kjedelig. «Boring but will get you primed to PR in every main lift.» Det er «noen» som vet at jeg kanskje kunne tenke meg å gjøre mer enn det jeg skal. «You’re going to want to do extra, but don’t!». 

Jeg skal holde meg til planen! Jeg er så gira på å få opp den stanga med 120kg i markløft, og dra meg opp 15 ganger i pullups. Så hva har jeg fått beskjed om å gjøre de neste to ukene?

fullsizerender

Varm opp kroppen ordentlig, fokuser på mobilitet, og få opp kroppstemperaturen.
W2H markløft
10 min pause
W2H skulderpress m/stang
10 min pause
W2H knebøy eller frontbøy (varierer fra dag til dag)
Avslutt med mobilitetstrening

Det varierer, hvor tungt jeg skal jobbe meg opp til i de ulike løftene. Løftedagene blir også brutt opp av dager med 45 minutter rolig jogg (sone 1). I tillegg kan jeg gjøre inntil 50 pullups uten ekstra vekt per dag. De må deles opp, slik at jeg aldri er i nærheten av failure.

fullsizerender-1

Jeg skal bruke de to neste ukene til å prikke inn formen før makstester! «Let the peak weeks begin».

img_0218

1 tanke på “Peaking!

  1. Tilbaketråkk: Max fredag! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s