God helg!

Først må jeg bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på forrige blogginnlegg. Dere er herlige. Mulig jeg må starte en «jeg skal ikke blogg», mine mest leste innlegg handler nemlig om å ikke skulle ha barn, og ikke skulle stille i fitness. Du kan lese innleggene her og her.

Igår trente jeg på jobb med Hanne og Tina, vi har som jeg har nevnt tidligere, et utrolig flott treningsrom på jobben. Planen var å kjøre denne økten, som egentlig er ukas nest siste økt, og idag kjøre ukas siste økt som består av 100 knebøy, 50 ring rows og 2000m roing. Isteden laget jeg en økt av disse to øktene. Det er første gang i løpet av programmet mitt, at jeg ikke har gjort som jeg skulle. Hjelp! Håper virkelig Jon tilgir meg 😉 Gårsdagens økt så slik ut:

ffff img_0087

50 pullups
50 dips
100 knebøy, 50kg
50 pushups
50 ring rows

2000m roing (Tid 8.11)

Også slang jeg på noen få ekstra pullups, just for fun 😉

img_0070

Resten av helgen skal jeg ta treningsfri, dra på besøk til mamma og pappa, og pynte til jul hjemme. God helg fininger ❤

img_0006

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s