Hamarhelg og sliten kropp!

Denne helgen har Frank og jeg tatt turen til Hamar. For min del, har det vært en tung uke på trening. Natt til onsdag fikk jeg et kraftig migreneanfall, det har jeg ikke hatt på lenge, og resten av uken bar preg av dette. Ukens siste treningsøkt ble gjennomført på hotellet igår, 30/30 intervaller, og pullups. Pulsen lå høyere enn normalt på rolig fart i oppvarmingen. Det skyldes nok delvis migreneanfallet, men kroppen er også sliten. Jeg har nå kun en uke igjen av hardkjøret på programmet mitt, før jeg går inn i to uker med forberedelser, etterfulgt av makstest uke. I makstestuken skal jeg blant annet teste maks i markløft, pullups, dips og knebøy.

img_9655 img_9654

img_9608

Etter økten, dro jeg bort i Vikingskipet for å heie på Frank, som gikk 3000 meter igår. Frank startet denne uka, med et tøft møte med døra hjemme mandag morgen, og pådro seg en lettere hjernerystelse. Vi var derfor spent på hvordan kroppen hans ville reagere på løp. Han har hvilt hele uken, og ikke fått gjort sine vanlige forberedelser før løp. Legen sa han rett og slett måtte se an formen utover i uken. Frank kom i mål bare ett sekund bak pers, det er rått levert. Så fort gikk han ikke før jul i fjor. Tiden ble 4,15,31.

img_9653

Hamarhelg med en skøyteløper betyr mye hvile, og søvn. Frank passer selvfølgelig på hva han putter i kroppen nå midt i sesongen, men jeg har kost meg i hotellsenga med både øl, smågodt og pottis. Lørdag kveld ble det burger og fries i hotellrestauranten. Jeg fikk også en melding fra søte Christine, som var på samme hotellet som oss i helgen. Vi avtalte et møte i baren, fikk pratet litt, og gitt hverandre en klem. Utrolig morsomt å møte denne herlige jenta, etter å ha fulgt hverandre på instagram over lengre tid.

img_9634

Etter middag var jeg rask med å få av meg skinnbukse. Hoppet i joggebuksa, og koste meg med solo super og smågodtposen min. Perfekt helg, for en litt sliten kropp.

Idag er det 1500, og 10 000 meter for Frank. 1500 gikk unna på tiden 2,01,46, rett bak persen på 2,01,37. Rått levert, vanvittig gøy. Utrolig stolt av Frank, dette lover bra for resten av sesongen.

img_9630

Ha en fortsatt fin søndag fine folk ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s