Verdens beste heiagjeng!

Det er snart 1 1/2 år siden jeg opprettet min instagramprofil og blogg, med treningsfokus. I starten var jeg nervøs, redd for nettroll, og mindre hyggelige tilbakemeldinger. Det motsatte skjedde. Jeg føler jeg har blitt litt kjent med mange av dere fantastisk herlige jentene, som hver dag liker, og legger igjen motiverende kommentarer.

Allikevel synes jeg fortsatt det er litt skremmende. Kontoen min har nå over 4000 følgere, nesten 3000 nye følgere har kommet det siste halve året. For mange er kanskje ikke det så mye, men jeg er overveldet over at så mange vil følge meg, og min trening. Jeg har påpekt flere ganger at jeg verken er utdannet personlig trener, eller kostholdsveileder, det startet med et ønske om å inspirere andre. Det er fortsatt målet med både bloggen, og min instagramkonto.

img_9570

Jeg er så heldig å ha en dyktig trener i Jon, som setter opp min trening. Programmer som jeg elsker å gjennomføre, som gjør at jeg har det gøy på trening, og har fremgang. Jeg elsker å trene, det er min lidenskap. En lidenskap jeg er så heldig å få dele med min mann, Frank. Siden Frank er skøyteløper, får jeg gode tips og råd fra han, i forhold til kondisjonstreningen min. Han har blant annet lenge «mast» om denne rolige langkjøringen, som jeg endelig har fått inn i programmet mitt.

Jeg har delt flere av mine økter inne på bloggen, både kondisjon og styrke. Dette er trening som er tilpasset meg, og mine mål, men det er supert hvis det kan bidra til å gi dere inspirasjon til nye økter.

img_8060

Tusen tusen takk for at dere følger, heier, kommenterer og motiverer. Dere er ganske enkelt verdens beste heiagjeng. Ha en nydelig kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s