Row, row, row your boat!

Eller i mitt tilfelle, row, row, row that concept rowing machine. Jeg har et elsk/hat forhold til romaskinen. Jeg liker å ro, men det er så «innigranskauen» tungt. Iallefall når du ikke skal «kose ro». Igår gjorde jeg mitt første forsøk på å komme under 8 minutter på 2000 meter. Klarer jeg det, så er jeg på et bra nivå i roing. Beskjeden fra Jon; «have someone around when you do this». Den personen må vite hva den smerten går ut på, og vite akkurat hva som må sies, for å få meg igjennom. Å gjennomføre på under 8 minutter, sitter ganske enkelt i hodet. Det gjelder å takle smerten, ikke gi opp.

Igår taklet jeg ikke smerten, og ga opp. Jeg slapp håndtakene 2 ganger, og tenkte, dette orker jeg ikke. Jeg startet for hardt, ville for mye, men mest av alt, jeg klarte ikke å få hodet med meg. Jeg var alene, men prøvde å motivere meg selv med høy musikk på øra, og sa til meg selv at jeg er ganske rå. Igår var jeg ikke rå nok i hodet. Tiden ble 8.18.3.

fullsizerender

Da var det bare å nullstille, og gjøre seg klar for julebord med verdens beste kolleger. Neste uke er det en ny sjanse. Frank eller Hanne må nok da stille opp som motivator.

fullsizerender-003

God søndag og gratulerer til min verdens beste pappa med farsdagen ❤

1 tanke på “Row, row, row your boat!

  1. Tilbaketråkk: Det nærmer seg slutten! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s