Intervaller med en tvist!

Føler meg nesten som en løpedronning om dagen. Det vil si, det varer vel helt til jeg skal ut på løpetur med Frank. Imellomtiden lever jeg i troen om at jeg har blitt «dritgod» på løping. Igår var det tilbake på disse 90-minuttene i sone 1, som til tider lignet på kappgang, men jeg gjennomførte. Var så heldig å få selskap av Madelen på mølla ved siden av. Vi følte litt at vi ikke hadde trent ordentlig, ble jo ikke skikkelig svett engang liksom. Allikevel vet jeg at disse øktene er gull verdt. Du kan lese mer om trening i ulike soner her og her.

Idag følte jeg så til de grader at jeg fikk trent, tiltross for at økten bare tok meg 45 minutter å gjennomføre. Fy flate, trodde jeg skulle spy. Tenkte før økten at dette skulle gå som en lek, men jeg hadde glemt hvor mye jeg hater burpees.

img_8601

Dagens intervaller:

10 minutter rolig jogg (oppvarming)
6×30/30
30 sekunder hard løping
30 sekunder «hvile», men i denne «hvilen» gjør du 5 burpees.
3 minutter pause
6×30/30
30 sekunder hard løping
30 sekunder «hvile», men i denne «hvilen» gjør du 5 burpees.
3 minutter pause
6×30/30
30 sekunder hard løping
30 sekunder «hvile», men i denne «hvilen» gjør du 5 burpees.
10 minutter rolig jogg (nedtrapping)

img_8604

Du kan se en snutt av dagens økt på min instagram heiditindvik. Dersom du vil ha en kjapp og effektiv økt som gjør litt ekstra vondt, ja da vet du hva du har å gjøre. Jeg vil anbefale å spise middagen din ETTER denne økta, hvis ikke kan det bli gris på gymmen… Kvalmen min har nå gitt seg, og jeg er klar for Frank sin hjemmelagde pasta, yummi ❤

img_8548

 

2 tanker på “Intervaller med en tvist!

  1. Tilbaketråkk: Verdens beste heiagjeng! | heiditindvik.com

  2. Tilbaketråkk: Det nærmer seg slutten! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s