Passion trumps everything!

Jeg er så heldig å ha ei venninne, som deler min lidenskap for trening. Vi trener stort sett alltid sammen hver tirsdag, på treningsrommet vi har på jobb. Innimellom tar vi turen hjem til meg i Holmestrand, eller så tar jeg turen inn til Oslo.

Det var Hanne som introduserte meg for Jon, som nå lager treningsprogram for både Hanne og meg. Treningsprogrammene er så vanvittig varierte og morsomme. Som du ser av bildet under, er det få uker som er like. I tillegg har både Hanne og jeg hatt stor fremgang med programmene. Det gir motivasjon!

img_8520

Igår startet jeg på min tiende uke. Det nærmer seg slutten, på mitt andre program fra Jon, og jeg er så spent på å se hvor jeg er styrkemessig, når nye personlige rekorder skal slås om fem uker. Jeg gleder meg til øktene, kanskje med unntak av de 90 minutters rolige løpeturene😉 Å kjenne at man blir sterkere, trene så svetten siler, eller til musklene verker, det er digg, det er lidenskap!

img_8514

Når du itillegg kan dele lidenskapen med denne herlige jenta, ja da er du heldig ❤

img_8521

Passion trumps everything ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s